Ivana Mandušić Hrupački

Ivana Mandušić Hrupački diplomirana ekonomistica s petnaestogodišnjim iskustvom u telekom industriji, prvenstveno u području razvoja proizvoda u marketingu, a potom i u razvoju korisničkih kanala podrške s naglaskom na digitalno korisničko iskustvo.

U svojoj karijeri vodila je velike timove i upravljala odjelima s preko 120 zaposlenika što joj je donijelo veliko iskustvo u razumijevanju izazova koje promjene donose i kako ih ljudi percipiraju. Posljednje dvije godine Ivana radi kao menadžer za digitalnu transformaciju u A1 Hrvatska gdje upravlja kros-funkcionalnim programom kroz koji stječe i primjenjuje znanja o novim tehnologijama i oblicima rada u velikim korporacijama te ima pregledsvih većih promjena koje digitalna transformacija u korporaciji donosi. Projekti kojima upravlja u programu transformacije protežu se od uvođenja robotizacije, do organizacije hackathona, konceptualizacija internih i eksternih Meet-Upova, identificiranja novih digitalnih vještina, employer branding inicijative, growth hacking te mnoge druge.

Također, Ivana već dvije godine vodi inicijativu osnivanja i pilotiranja agilnog načina rada u kojem trenutno  radi 12 timova. Osim toga, upravlja i Transition timom koji je osnovan da bi uklanjao prepreke agilnim timovima, mijenjao procese i procedure te osigurao nesmetan rad i tranziciju gdje god je ona moguća.

Panel rasprava: Povjerenje u doba tranzicije

Ponedjeljak, 12:40 - 13:25

Povratak