Mirela Senica

Mirela se pridružila IBM-u 2005. godine i od tada je radila na različitim rukovodećim pozicijama u nabavi. Trenutno obnaša dužnost Voditelja nabave za CEE i MEA regije. Uživa u radu s regionalnim timovima, u njihovom razvoju i razmjeni iskustava s različitih tržišta. Od 2015. obnaša vanjsku ulogu predsjednika Hrvatske udruge za nabavu gdje aktivno promiče strukovne procese, s glavnim fokusom na strategije i prakse koje pomažu organizacijama za nabavu transformirati i unaprijediti poslovanje.

Godine 2018. izabrana je za IBM Champion Managera. Manager Champion Group (MCG) je globalni IBM-ov tim koji se sastoji od 50 “najboljih od najboljih” menadžera koji služe kao uzor i primjer svim IBM zaposlenicima što joj je omogućilo i da promovira hrvatsko tržište na globalnoj razini.

Mirela je izabrana za člana uprave IFPSM-a početkom 2019. godine. IFPSM je Međunarodna federacija za upravljanje nabavom i opskrbom, sindikat 48 nacionalnih i regionalnih udruga za nabavu diljem svijeta i 250 000 stručnjaka za nabavu iz 48 zemalja u kojima Hrvatska udruga za nabavu sada ima svog predstavnika.

Panel rasprava: Upravljanje (s) povjerenjem

Utorak, 12:50 - 13:35

Povratak