Sportske aktivnosti - Imajte povjerenja u nas!

Dobro je poznata činjenica da su poklonici QED-a ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti. QED ne bi bio QED bez jedne (ili više) takvih aktivnosti. Naši najbolji sportaši iz internih redova pripremaju prekrasne i atraktivne rute. 

Sve što vi trebate je odlučiti se u kojoj od aktivnosti želite sudjelovati: biciklizam ili orijentacijsko trčanje. I naravno, u potpunosti vjerovati CROZ ekipi. Sigurni smo da ćete uživati. 

Gusta borova šuma, predivne staze uz plaže, mnoštvo povijesnih lokaliteta i spomenika samo su neki od detalja ruta koje ćete imati priliku posjetiti. Kako izgleda biciklistička ruta pogledajte ovdjea rutu za orijentacijsko trčanje otkrivamo uskoro.

Predviđeno trajanje sportskih aktivnosti je od 14:00 do 18:00 sati.

Prijave za sudjelovanje

Ako želite sudjelovati u navedenim sportskim aktivnostima molimo da prilikom prijave u registracijskom obrascu navedete za koju aktivnost se prijavljujete*. Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen, a krajnji rok za prijavu je 29. travnja. Opremu za orijentacijsko trčanje (i odjeću biciklizam) osiguravate sami, dok će bicikli biti organizirani na lokaciji.

*NAPOMENA: Prijavom za sudjelovanje izjavljujete da aktivnostima pristupate na vlastitu odgovornost te da ste fizički zdravi i sposobni. 

Povratak