Osnovne informacije


QED 2019 istražuje gdje sve u poslovnom kontekstu možemo naći povjerenje!


Povjerenje je temelj osobnih i poslovnih odnosa, funkcioniranja društvenih ugovora, timova, a iz godine u godinu sve više i same tehnologije. Hoćete li za koju godinu imati povjerenja u umjetnu inteligenciju koja vas vozi autoputom brzinom od 130 km/h?

Na prethodnim QED konferencijama bavili smo se temama kao što su eksperimentiranje, kreativnost i harmonija, a ispostavilo se da je upravo nedostatak povjerenja bio presudan da organizacije (ne)ostvare svoj puni potencijal. Stoga QED 2019 istražuje gdje sve možemo naći povjerenje u onome što radimo, što se zbiva kada ga ima, a što kad nam nedostaje ili kad je poljuljano.

Imaju li članovi vaših timova povjerenja jedni u druge? Imate li vi povjerenja u njih? Gradite li odnose s partnerima i klijentima na međusobnom povjerenju? Imate li povjerenja u nove metodologije, pristupe i tehnologije? Kako uopće graditi povjerenje? Odakle krenuti? Rezervirajte svoje mjesto na QED 2019 konferenciji na vrijeme i vidimo se na Lošinju gdje će vam domaći i inozemni stručnjaci dati odgovore na prethodna pitanja kroz predavanja, radionice, panel rasprave i praktične primjere iz života. 

QED 2016_foto

CROZ  je  tvrtka usmjerena uslugama u financijskom i javnom sektoru te drugim većim informatičkim sustavima. Usluge uključuju zaokružene, cjelovite projekte ili specijalističke usluge edukacije, savjetovanja i implementacije u pojedinim segmentima, s posebnim naglaskom na kompleksne integracije, Cloud Native i DevOps te Data inženjering. Naš tim broji više od 200 zaposlenika u Zagrebu, Amsterdamu, Beogradu i Austinu, Texas. Riječ je o raznovrsnom i multifunkcionalnom timu sa sjajnim softverskim inženjerima, arhitektima, testerima, analitičarima i stručnjacima za infrastrukturu.

Quality in Enterprise Development (QED) konferencija je koju CROZ organizira od 2007. godine. Prošle godine tema konferencije bila je eksperimentiranje, a koliko smo uspješni u tome bili pogledajte u videu. 

Za sve dodatne informacije vezane uz konferenciju Quality in Enterprise Development obratite nam se putem e-mail adrese qed@croz.net.


Konferenciju podržava udruga PMI Hrvatska.

Procedura za prijavu PDU bodova.


Sponzori konferencije