Ne propusti QED 2019., a evo i zašto!

Pridružite nam se na Lošinju jer najbolje izdanje QED konferencije je iza ugla!

Iako se čini da je peti mjesec daleko i da još ima puno vremena do QED 2019 konferencije, vjerujte nam da se nećete ni okrenuti, a 12. svibnja će biti tu. Organizacijski tim punom parom radi na pripremi programa i agende i jedva čekamo podijeliti s vama sve informacije. Kako bi vam čekanje bilo malo lakše, u nastavku donosimo pregled sadržaja u kratkim crtama.

Osim predivne nove lokacije (Hotel Bellevue, Mali Lošinj), interesantne glavne teme konferencije i vrhunskih stručnjaka koji će svoja znanja i iskustva podijeliti s vama, upoznat će te i mnoge zanimljive sudionike iz raznih područja.

Sam format i sadržaj konferencije bit će mnogo dinamičniji i zanimljiviji nego proteklih godina.

  • Imat ćete priliku aktivno sudjelovati na čak 5 panel rasprava koje će se ticati privatnosti u IT-ju, Upravljanja timovima i delegiranjem, cloud arhitekture i drugih zanimljivih tema
  • Stručnjaci iz CROZ-a podijelit će s vama svoja iskustva rada na mnogim zanimljivim domaćim i inozemnim projektima
  • Pripremamo i poseban agile track koji će vam otkriti apsolutno sve informacije i savjete koje morate znati o agilnoj transformaciji unutar organizacija. Pripremite se na vrlo zanimljive radionice i predavanja!
  • Tech track će pokriti sve one tehnološke teme o kojima u posljednje vrijeme bruji IT industrija. U prvom redu su to Mikroservisi, Cloud arhitektura i DevOps, ali to je tek dio tema. Sam Newman i Pini Reznik dva su poznata stručnjaka koja ćete imati priliku čuti na ovogodišnjoj konferenciji, a ostale ćemo također vrlo uskoro predstaviti.

Pridružite nam se na Lošinju jer najbolje izdanje QED konferencije je iza ugla!

Objavljeno 01.02.2019.
Tagovi:
Povratak

QED 2018: Eksperiment je uspio!

Želja za eksperimentiranjem je u svima nama, a sudionici su na QED konferenciji doznali kako kvalitetno eksperimentirati kad je riječ o strategiji, poslovnom razvoju, prodaji, međuljudskim odnosima te različitim alatima.

NOVOSTI