Sportske aktivnosti na QED konferenciji

Otkrijte prirodne ljepote Lošinja kroz sportske aktivnosti na QED-u!

Dobro je poznata činjenica da su poklonici QED-a ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti. QED ne bi bio QED bez jedne (ili više) takvih aktivnosti.

Ove godine sudionici konferencije mogu birati (ili bolje rečeno morat će donijeti teške odluke) između: biciklizma i orijentacijskog trčanja po otoku. Sigurni smo da će svi koji se prijave uživati, prvenstveno zato što najbolji sportaši iz naših internih redova pripremaju prekrasne rute!

Gusta borova šuma, predivne staze uz plaže, mnoštvo povijesnih lokaliteta i spomenika samo su neki od detalja ruta koje će imati priliku posjetiti. Kako izgleda biciklistička ruta pogledajte ovdjea rutu za orijentacijsko trčanje otkrivamo uskoro. Predviđeno trajanje sportskih aktivnosti je od 14:00 sati do 18:00 sati.

Prijave za sudjelovanje

Ako želite sudjelovati u navedenim sportskim aktivnostima molimo da prilikom prijave u registracijskom obrascu navedete za koju aktivnost se prijavljujete*. Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen, a krajnji rok za prijavu je 29. travnja. Opremu za orijentacijsko trčanje (i odjeću biciklizam) osiguravate sami, dok će bicikli biti organizirani na lokaciji.

*NAPOMENA: Prijavom za sudjelovanje izjavljujete da aktivnostima pristupate na vlastitu odgovornost te da ste fizički zdravi i sposobni. 

Objavljeno 01.02.2019.
Tagovi:
Povratak

QED 2018: Eksperiment je uspio!

Želja za eksperimentiranjem je u svima nama, a sudionici su na QED konferenciji doznali kako kvalitetno eksperimentirati kad je riječ o strategiji, poslovnom razvoju, prodaji, međuljudskim odnosima te različitim alatima.

NOVOSTI