Mike Owen-Lloyd

Mike se pridružio Prolificsu kao glavni izvršni direktor UK-a u listopadu 2015. nakon 9 godina rada u IBM-u. Karijeru u IBM-u je završio kao glavni salesman za Cloud rješenja i integraciju softverskih usluga, upravljajući prodajnim timom od 6 članova i radeći izravno s ključnim IBM klijentima kao što su RBS, LBG i Vodafone. Prije IBM-a bio je direktor prodaje kod IBM Premier Partnera.

U Prolificsu Mike vodi cijeli britanski tim, a odgovoran je za sve elemente poslovanja, uključujući P&L, prodaju i marketing, isporuku, operacije, ključne dobavljače, odnose s partnerima i klijentima te postizanje strateških ciljeva Prolificsa u Velikoj Britaniji.

Ključ za upravljanje spomenutim poslovima je održavanje pozitivne kulture unutar Prolificsa koja potiče raznolikost, podupire razvoj karijere i preuzimanje rizika, te ostvaruje cilj privlačenja i zadržavanja tima vrhunskih tehnoloških stručnjaka. Prolifics želi biti bitan svojim klijentima koji nastoje izvući maksimalnu poslovnu vrijednost od ulaganja u tehnologiju.

Glavna ekspertiza Prolificsa su tehnologije koje pokreću digitalnu transformaciju. Ubrzavaju usvajanje digitalnih usluga za klijente, dobavljače i osoblje, kroz stvaranje sustava koji koriste Hybrid Cloud, API-je, Microservices, DevOps i integraciju podataka. Od arhitekture i dizajna, do testiranja i podrške, klijenti uvijek znaju da će Prolifics isporučiti usluge.

Prolifics i CROZ surađuju već više od 5 godina, a CROZ ekipa značajno doprinosi mnogim uspješnim zajedničkim angažmanima. Tim Prolificsa daje veliku važnost ovom partnerstvu i dugogodišnjim prijateljstvima koja su proizašla iz zajedničkih uspjeha.

Open Banking

Ponedjeljak, 10:55 - 11:25

Povratak